Το Marvel Rivals είναι ένα νέο free-to-play παιχνίδι PvP

Το Marvel Rivals είναι ένα νέο free-to-play παιχνίδι PvP

SHARE IT

27 Μαρτίου 2024

Η Marvel και η NetEase Games παρουσίασαν το Marvel Rivals, ένα free-to-play ομαδικό shooter για PC. Το παιχνίδι φαίνεται να μοιάζει με το δημοφιλές multiplayer shooter Overwatch της Blizzard, όπως φαίνεται στις εικόνες στο πρώτο teaser.

Και τα δύο παιχνίδια επιτρέπουν στους χρήστες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους online σε ομαδικές μάχες. Το Marvel Rivals θα περιλαμβάνει μάχες 6v6, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν από έναν μεγάλο αριθμό ηρωικών χαρακτήρων της Marvel Comics. Spider-Man, Iron Man, Hulk, Rocket Raccoon, Loki και άλλους. Και τα δύο παιχνίδια χρησιμοποιούν ένα καρτουνίστικο γραφικό στυλ για τους χαρακτήρες και τα φόντα τους.

Στο Marvel Rivals, οι παίκτες μπορούν να σχηματίζουν ομάδες και να χρησιμοποιούν ειδικές επιθέσεις. Η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού στο Steam αναφέρει:

Απελευθερώστε τη συνέργεια των συνδυασμένων υπερδυνάμεων και επινοήστε νέες τακτικές που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της μάχης. Καβαλήστε την πλάτη του Groot ως Rocket Raccoon για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας ως επικίνδυνο δίδυμο, εξαπολύστε την ενέργεια Gamma ως Hulk για να φορτίσετε την πανοπλία του Iron Man για τεράστια ζημιά και τόσα άλλα!


Η NetEase σχεδιάζει περιοδικές αναβαθμίσεις για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων νέων χαρακτήρων και χαρτών της Marvel. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η NetEase σχεδιάζει να πραγματοποιήσει μια περιορισμένη δοκιμή άλφα τον Μάιο.

Αυτή είναι απλώς η τελευταία ενημέρωση για ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στα κόμικς της Marvel. Οι μελλοντικές κυκλοφορίες περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι Iron Man και Black Panther από την Electronic Arts, ένα παιχνίδι Wolverine από την Insomniac και ένα παιχνίδι με θέμα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με τον Black Panther και τον Captain America από την Skydance, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Marvel 1943: Rise of Hydra.


Δες τα όλα