Η Microsoft ανακοίνωσε το εργαλείο Bing Image Creator που βασίζεται στο DALL-E της OpenAI

Η Microsoft ανακοίνωσε το εργαλείο Bing Image Creator που βασίζεται στο DALL-E της OpenAI

SHARE IT

21 Μαρτίου 2023

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι ενισχύει τη μηχανή αναζήτησης Bing και τον Microsoft Edge browser με το εργαλείο Bing Image Creator, το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εικόνες μέσα από σύντομες γραπτές περιγραφές εκμεταλλευόμενοι το deep learning μοντέλο DALL-E της OpenAI.

Το DALL-E έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή ψηφιακών εικόνων από γραπτές περιγραφές και είναι από τα δημοφιλέστερα και ικανότερα εργαλεία αυτού του είδους. Σύμφωνα με τη Microsoft, το Bing Image Creator χρησιμοποιεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του, αλλά σε αυτήν την πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμο μόνο στο δοκιμαστικό Creative Mode μέχρι να διασφαλιστεί ότι θα λειτουργεί σωστά.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bing Image Creator θα πρέπει είτε να συμμετέχετε στην preview δοκιμή του Bing ή να έχετε πάρει έγκριση για τη νέα έκδοση του Microsoft Edge browser. Ακόμα και έτσι, όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να περιμένετε για λίγο διότι το λανσάρισμα γίνεται σταδιακά τόσο στη desktop, όσο και στη mobile έκδοση του.

Εάν έχετε επιλέγει, τότε μπορείτε να δηλώσετε μια περιγραφή, να προσθέσετε λεπτομέρειες όπως τοποθεσία και δραστηριότητα ή ακόμα και να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο καλλιτεχνικό στυλ προκειμένου να γίνει η παραγωγή της μοναδικής εικόνας.

Δες τα όλα