Η OpenAI κυκλοφόρησε εφαρμογή ChatGPT για συσκευές iOS

Η OpenAI κυκλοφόρησε εφαρμογή ChatGPT για συσκευές iOS

SHARE IT

18 Μαΐου 2023

Η OpenAI κυκλοφόρησε μια δωρεάν εφαρμογή ChatGPT για το iOS, δίνοντας στους κατόχους iPhone και iPad έναν εύκολο τρόπο να δοκιμάσουν το εργαλείο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η νέα εφαρμογή, η οποία είναι σε θέση να συνομιλεί με έναν εντυπωσιακά ανθρώπινο τρόπο, είναι διαθέσιμη τώρα στο App Store για τους χρήστες στις ΗΠΑ και θα έρθει σε ακόμη περισσότερες χώρες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σε ό,τι αφορά τους χρήστες συσκευών Android, η OpenAI υπόσχεται πως σύντομα θα έχουν και αυτοί την δική τους ξεχωριστή εφαρμογή ChatGPT.

Σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, η OpenAI παρουσιάζει την εφαρμογή ChatGPT για συσκευές iOS, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, και περιγράφει ορισμένες από τις εργασίες που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι χρήστες.

- Άμεσες απαντήσεις: Λάβετε ακριβείς πληροφορίες χωρίς να κοσκινίζετε μέσα από διαφημίσεις ή πολλαπλά αποτελέσματα.

- Προσαρμοσμένες συμβουλές: Αναζητήστε καθοδήγηση για το μαγείρεμα, τα ταξιδιωτικά σχέδια ή τη σύνταξη προσεγμένων μηνυμάτων.

- Δημιουργική έμπνευση: Δημιουργήστε ιδέες για δώρα, σχεδιάστε παρουσιάσεις ή γράψτε το τέλειο ποίημα.

- Επαγγελματική συμβολή: Αυξήστε την παραγωγικότητα με ανατροφοδότηση ιδεών, περίληψη σημειώσεων και τεχνική βοήθεια σε θέματα.

- Ευκαιρίες μάθησης: Εξερευνήστε νέες γλώσσες, τη σύγχρονη ιστορία και πολλά άλλα με το δικό σας ρυθμό.

Η εφαρμογή ChatGPT ενσωματώνει επίσης το Whisper, το σύστημα αναγνώρισης ομιλίας ανοικτού κώδικα της OpenAI για φωνητική εισαγωγή. Οι συνδρομητές του ChatGPT Plus θα έχουν έγκαιρη πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά, ταχύτερους χρόνους απόκρισης στην εφαρμογή και αποκλειστική πρόσβαση στο GPT-4 - ένα μοντέλο πιο προηγμένο από το GPT-3.5, το οποίο τροφοδοτεί το ChatGPT.

Μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο, το ChatGPT έγινε γρήγορα viral, με την επιτυχία του να δίνει ώθηση στην ανάπτυξη AI από άλλους τεχνολογικούς γίγαντες, όπως η Google και η Meta, αν και πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις εισέρχονται επίσης στον τομέα.

Δες τα όλα