Ο OpenAI μας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιούμε το ChatGPT χωρίς λογαριασμό

Ο OpenAI μας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιούμε το ChatGPT χωρίς λογαριασμό

SHARE IT

02 Απριλίου 2024

Από το αρχικό του λανσάρισμα στα τέλη του 2022, ο OpenAI απαιτεί από όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το chatbot να εγγραφούν για λογαριασμό στο OpenAI. Σήμερα, ο οργανισμός ανακοίνωσε ότι όλοι θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο ChatGPT, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού.

Σε ένα σημερινό μήνυμα στο blog, ο OpenAI ανέφερε ότι θα επεκτείνει αυτή τη νέα πρόσβαση "σταδιακά", οπότε ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να χρειαστεί να δημιουργήσετε ακόμα έναν λογαριασμό μέχρι αυτή η ενημέρωση να είναι διαθέσιμη σε όλους. Επομένως, γιατί το ChatGPT προσφέρεται δωρεάν αυτή τη στιγμή; Σύμφωνα με τον OpenAI, ο θεμελιώδης σκοπός τους είναι να καταστήσουν την τεχνητή νοημοσύνη προσιτή σε όποιον ενδιαφέρεται γι' αυτήν.

Σύμφωνα με τον OpenAI, η αυξημένη ευελιξία πρόσβασης στο ChatGPT υπόκειται σε ορισμένες προϋποθέσεις. Θα υπάρξουν πρόσθετες διασφαλίσεις για την "δωρεάν" έκδοση, γεγονός που συνεπάγεται ότι μπορεί να αποτραπεί η χρήση προτροπών κειμένου.

Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε για λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT, το οποίο θα περιλαμβάνει δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες στην "δωρεάν" έκδοση. Ο OpenAI λέει:

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη δημιουργία ενός λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αποθήκευσης και ανασκόπησης του ιστορικού συνομιλιών σας, κοινής χρήσης συνομιλιών και ξεκλειδώματος πρόσθετων λειτουργιών, όπως φωνητικές συνομιλίες και προσαρμοσμένες οδηγίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του OpenAI, το ChatGPT χρησιμοποιείται από 100 εκατομμύρια ανθρώπους από 185 χώρες σε εβδομαδιαία βάση.

Σύμφωνα με μια ανεπιβεβαίωτη πηγή, ο OpenAI και η Microsoft αναπτύσσουν έναν υπερυπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης αξίας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την ονομασία "Stargate". Δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί πριν από το 2028.

Δες τα όλα