Τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro είναι τώρα επίσημα γεμάτα με χαρακτηριστικά AI και ισχυρές προδιαγραφές

Τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro είναι τώρα επίσημα γεμάτα με χαρακτηριστικά AI και ισχυρές προδιαγραφές

SHARE IT

05 Οκτωβρίου 2023

Μετά από μια μακρά περίοδο έντονης φημολογίας, η Google αποκάλυψε επίσημα τα τελευταία της Android smartphones, Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Η Google αποκάλυψε τις προδιαγραφές και για τα δύο τηλέφωνα σε μια ανάρτηση στο blog. Τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro θα διαθέτουν και τα δύο τον νεότερο επεξεργαστή της Google, τον Tensor G3, και θα φτάσουν με το Android 14, την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας της Google, out of the box. Η Google δήλωσε ότι και τα δύο τηλέφωνα θα λαμβάνουν ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος για επτά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων όλων των ενημερώσεων ασφαλείας και λειτουργιών.

Το Pixel 8 θα περιλαμβάνει οθόνη 6,2 ιντσών, 8GB RAM και επιλογές αποθήκευσης 128GB και 256GB. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει μια κύρια οπίσθια κάμερα 50MP, μια οπίσθια κάμερα 12MP ultrawide και μια εμπρόσθια κάμερα 10,5MP. Θα περιλαμβάνεται επίσης μια μπαταρία 4.575 mAh.

Το Pixel 8 Pro θα περιλαμβάνει οθόνη 6,7 ιντσών, μνήμη RAM 12GB και επιλογές αποθηκευτικού χώρου από 1TB έως 2TB. Θα περιλαμβάνει επίσης μια κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος, δύο επιπλέον κάμερες 48MP στην πρόσοψη και μια μπροστινή κάμερα 10,5MP. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 5.050 mAh και και τα δύο τηλέφωνα θα διαθέτουν ασύρματη φόρτιση.

Η τιμή του Pixel 8 ξεκινά από τα 699 δολάρια και οι προπαραγγελίες για τα χρώματα Hazel, Obsidian και Rose είναι τώρα διαθέσιμες στο Amazon. Το Pixel 8 Pro ξεκινά από 999 δολάρια και είναι διαθέσιμο για προπώληση στο Amazon σε χρωματικές επιλογές Obsidian, Bay και Porcelain.

Η Google αποκάλυψε επίσης ότι το Pixel 8 Pro θα περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Θα συνοδεύονται από μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος επεξεργασίας εικόνων Magic Eraser. Το Pixel 8 Pro θα λάβει περισσότερες δυνατότητες σε μελλοντικές ενημερώσεις λειτουργιών, όπως το Video Boost, το οποίο θα βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης των ταινιών που δημιουργούνται στο τηλέφωνο με τη χρήση γεννητικής επεξεργασίας AI
Δες τα όλα