Το Pixel Watch 2 είναι πλέον επίσημο με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το Pixel Watch 2 είναι πλέον επίσημο με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

SHARE IT

05 Οκτωβρίου 2023

Η Google αποκάλυψε το Pixel Watch 2, το οποίο έχει βελτιωμένη απόδοση καθώς και πρόσθετες λειτουργίες υγείας και ασφάλειας. Το ρολόι είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Google Store, στο Fitbit.com και σε άλλα καταστήματα προς 349 δολάρια για Bluetooth/Wi-Fi και 399 δολάρια για 4G LTE. Στις 12 Οκτωβρίου, θα είναι προσβάσιμο σε 30 χώρες.

Το βασικό σημείο πώλησης για το νέο ρολόι της Google είναι οι επιδόσεις του. Το Pixel Watch 2 διαθέτει μια νέα τετραπύρηνη CPU που παρέχει ομαλότερη και πιο ισχυρή απόδοση. Περιλαμβάνεται επίσης ένας συνεπεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για να βοηθήσει το ρολόι να φτάσει τις 24 ώρες ζωής της μπαταρίας ακόμα και με την πάντα ενεργοποιημένη οθόνη.

Αυτό είναι βολικό για τους ανθρώπους που επιθυμούν να ελέγχουν τους καρδιακούς παλμούς τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, επειδή το ρολόι πρέπει να αφαιρεθεί μόνο για μία ώρα προκειμένου να φορτιστεί πλήρως. Η Google εισήγαγε τρεις επιπλέον αισθητήρες στο Pixel Watch 2 για να σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερα για την υγεία σας, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου αισθητήρα καρδιακού ρυθμού που δίνει πιο ακριβείς μετρήσεις καρδιακού ρυθμού, άσκησης, θερμίδων και ύπνου.

Η Google εισήγαγε επίσης έναν νέο αισθητήρα συνεχούς ηλεκτροδερμικής δραστηριότητας, ο οποίος μπορεί να ανιχνεύει ενδείξεις στρες και να ειδοποιεί τον χρήστη, επιτρέποντάς του να αναλάβει δράση, όπως διαλογισμό. Ο τρίτος αισθητήρας μετράει τη θερμοκρασία του δέρματός σας τη νύχτα για να ανιχνεύει αλλαγές στη γενική σας ευεξία και να σας παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον ύπνο σας. Απλά ανοίξτε το Assistant και ζητήστε να δείτε πόσο καλά κοιμάστε.

Το Pixel Watch 2 προσθέτει μερικές νέες λειτουργίες ασφαλείας, όπως το Medical ID, το οποίο ενημερώνει τους πρώτους ανταποκριτές για τις αλλεργίες, τον τύπο αίματος και άλλες ιατρικές ανησυχίες σας, το Emergency Sharing και το Safety Check.

Αν αποφασίσετε να πάτε για τρέξιμο ή να κάνετε κάτι άλλο αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί μόνοι σας, το Safety Check σας επιτρέπει να ορίσετε επαφές έκτακτης ανάγκης που θα ειδοποιηθούν αν δεν φτάσετε στην τοποθεσία σας μέχρι ένα καθορισμένο χρονόμετρο.

Αν θέλετε να ανακατέψετε λίγο τα πράγματα, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε διάφορα λουράκια πηγαίνοντας στο Google Store.

Δες τα όλα