Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο story trailer για το Star Wars Outlaws

Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο story trailer για το Star Wars Outlaws

SHARE IT

10 Απριλίου 2024

Η Ubisoft δημοσίευσε το επίσημο story trailer για το Star Wars Outlaws. Η Massive Entertainment, το στούντιο πίσω από τα The Division και Avatar: Frontiers of Pandora, αναπτύσσει αυτή τη στιγμή ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας ανοιχτού κόσμου. Παρακολουθήστε το τελευταίο trailer παρακάτω, το οποίο ακολουθεί την πρωταγωνίστρια μας, Kay Vess, σε όλο το Σύμπαν. Υπάρχουν επίσης κάποιες αναφορές στο αρχικό υλικό της πηγής.

Ο κύριος ανταγωνιστής της ιστορίας έχει τελικά αποκαλυφθεί. Ο Sliro είναι το αφεντικό της Zerek Besh, μιας νέας και ισχυρής εγκληματικής συμμορίας που επεκτείνεται σε όλο τον υπόκοσμο αυτού του Σύμπαντος. Παρά τις ικανότητες της Kay στις κλοπές, μια αποτυχημένη δουλειά έχει ως αποτέλεσμα ο Sliro να την επικηρύξει και η μόνη διέξοδος είναι να πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες ληστείες στην ιστορία.

Για να πραγματοποιήσετε αυτή την κλοπή, πρέπει πρώτα να αποκτήσετε φήμη, να συγκεντρώσετε πόρους και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες. Για να κερδίσουν τη βοήθειά τους, οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν θρυλικές συμμορίες του υποκόσμου, όπως το Συνδικάτο Pyke, το Καρτέλ Hutt, τη Φυλή Ashiga (μια πρωτότυπη ομάδα της Massive και της Lucasfilm) και την Crimson Dawn. Σύμφωνα με τη Ubisoft, οι παίκτες θα εξερευνήσουν "το Canto Bight, το Kijimi, το Tatooine, το Akiva και την ανεμοδαρμένη σαβάνα της Toshara", μεταξύ άλλων τοποθεσιών, κατά τη διάρκεια της αποστολής τους σε αυτή την open world περιπέτεια.

Αναζητώντας την αληθινή ελευθερία, οι πολυμήχανοι Kay και Nix θα ταξιδέψουν στον υπόκοσμο και σε όλη την Outer Rim, αναλαμβάνοντας δουλειές από συνδικάτα, αντιμετωπίζοντας εκφοβιστικούς εχθρούς, αποφεύγοντας την καταπιεστική αυτοκρατορική κυριαρχία και στρατολογώντας ένα ικανό πλήρωμα παράνομων προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια από τις μεγαλύτερες ληστείες που έχει δει ποτέ ο γαλαξίας.


Το Star Wars Outlaws θα είναι διαθέσιμο σε PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και Amazon Luna από τις 30 Αυγούστου 2024. Η έκδοση για PC θα είναι διαθέσιμη μέσω του Ubisoft Connect και του Epic Games Store, αλλά όχι μέσω του Steam. Όσοι αγοράσουν την Gold Edition ή την Ultimate Edition θα μπορούν να ξεκινήσουν τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 27 Αυγούστου. Η ίδια περίοδος πρώιμης πρόσβασης θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Ubisoft+ Premium μαζί με το πλήρες παιχνίδι. Υπάρχει επίσης ένα μπόνους προ-παραγγελίας, το Kessel Runner Bonus Pack, το οποίο περιλαμβάνει διακοσμητικά αντικείμενα για το σκάφος και το ταχύπλοο της Kay.

Δες τα όλα