Το Telegram προσφέρει στους χρήστες Premium απεριόριστες αντιδράσεις και βελτιώνει τις εφαρμογές iOS και Android

Το Telegram προσφέρει στους χρήστες Premium απεριόριστες αντιδράσεις και βελτιώνει τις εφαρμογές iOS και Android

SHARE IT

19 Σεπτεμβρίου 2022

Η Telegram ανακοινώνει νέες ενημερώσεις σε ορισμένες από τις λειτουργίες της που σχετίζονται με αντιδράσεις σε μηνύματα συνομιλίας, καταστάσεις emoji και βελτιώσεις διεπαφής χρήστη σε iOS και Android, αντίστοιχα.

Ξεκινώντας με τις αντιδράσεις, οι χρήστες Premium έχουν πλέον «μια επιλογή από άπειρες αντιδράσεις». Μπορούν να αντιδρούν σε μεμονωμένα μηνύματα με έως και τρία κινούμενα emoji. Η Telegram κυκλοφόρησε την πλατφόρμα Emoji τον περασμένο μήνα, η οποία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ανεβάσει τα δικά του προσαρμοσμένα κινούμενα emoji. Το πλαίσιο emoji επεκτείνεται επίσης τώρα για να φιλοξενήσει περισσότερα emoji και πακέτα emoji.

Για χρήστες που δεν διαθέτουν Premium, προστέθηκαν περισσότερες αντιδράσεις στην επιλογή μιας σειράς.

Οι καταστάσεις Emoji είναι πλέον διαθέσιμες στους χρήστες Premium, με τη δυνατότητα να ορίζουν οποιοδήποτε emoji, απόθεμα ή προσαρμοσμένο, ως κατάσταση προφίλ. Οι καταστάσεις Emoji μπορούν να ρυθμιστούν να λήγουν μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Για να ορίσετε μια κατάσταση Emoji, πατήστε παρατεταμένα το σήμα Premium στο προφίλ σας.

Κάθε χρήστης έχει πλέον το δικό του σύνδεσμο ονόματος χρήστη σε νέα μορφή: username.t.me. Αυτή η νέα μορφή συνδέσμου ισχύει επίσης για ομάδες και κανάλια Telegram. Αλλάζει από τη μορφή t.me/username, η οποία ειλικρινά δεν είναι τόσο διαφορετική, αλλά η πληκτρολόγηση του συμβόλου κάθετου μπορεί να προκαλέσει τριβή σε ορισμένους χρήστες.

Αυτές οι επόμενες ενημερώσεις αφορούν συγκεκριμένα Android ή iPhone. Ας ξεκινήσουμε με το Android.

Μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε την προτεραιότητα των λήψεων καθώς προχωρούν σε μια συσκευή Android. Τώρα μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα μια ενεργή λήψη και να τα επαναδιατάξετε (το iOS είχε ήδη αυτή τη δυνατότητα).

Υπάρχουν μερικά νέα κινούμενα σχέδια Android UI για το άνοιγμα και το κλείσιμο φωτογραφιών ή βίντεο στο Instagram. Εν τω μεταξύ, το εικονίδιο της εφαρμογής Telegram είναι πλέον συμβατό με τη μηχανή θεμάτων του Android 13.

Η εφαρμογή Telegram για iOS αποκτά μια αφρώδη σελίδα εγκατάστασης με νέα κινούμενα εικονίδια και και οι δύο πλατφόρμες έχουν πλέον την επιλογή Σύνδεση με Apple ή Σύνδεση με Google.

Δες τα όλα