Ανακοινώθηκε επίσημα το The Last of Us Part II Remastered!

Ανακοινώθηκε επίσημα το The Last of Us Part II Remastered!

SHARE IT

20 Νοεμβρίου 2023

Η Naughty Dog επιβεβαίωσε επίσημα την ύπαρξη του The Last of Us Part II Remastered, δίνοντας πολλές λεπτομέρειες για την επερχόμενη επανέκδοση του 2020 για το PlayStation 4 σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, συνοδευόμενη από ένα τρέιλερ ανακοίνωσης.

Το νέο roguelike "No Return" mode, το οποίο ακούγεται απίστευτα περίπλοκο, είναι ίσως η πιο συναρπαστική πτυχή του remaster. Επιλέγετε έναν χαρακτήρα και στη συνέχεια προσπαθείτε να επιβιώσετε σε "τυχαίες συναντήσεις" -δεν είναι σαφές αν οι πραγματικοί χάρτες είναι τυχαίοι- και η επιβίωση σας επιτρέπει να αποκτήσετε meta-progression, η οποία σας επιτρέπει να βελτιώσετε τις δυνάμεις του χαρακτήρα σας, να ξεκλειδώσετε καλλυντικά και να ανταγωνιστείτε σε παγκόσμιους πίνακες κατάταξης καθημερινών προκλήσεων.

Το "Remastered" υποδηλώνει βελτιωμένη ποιότητα A/V. Η νέα έκδοση θα αξιοποιήσει, σίγουρα, τις βελτιωμένες δυνατότητες του PlayStation 5, προσφέροντας την κανονική επιλογή 4K "Fidelity" ή μια λειτουργία "Performance" 1440p-upscaled-to-4K που παίζει στα 60fps. Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε, το παιχνίδι θα εμφανίζεται καλύτερο σε γενικές γραμμές χάρη στην υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης, τις βελτιωμένες ρυθμίσεις LoD, τις πιο ευκρινείς υφές, τους πιο ομαλούς ρυθμούς κίνησης κ.ο.κ. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης χαρακτηριστικά του χειριστηρίου DualSense, όπως οι ρυθμιζόμενες σκανδάλες.

Η Naughty Dog δίνει επίσης πολλά καλούδια από τα παρασκήνια, με έναν τόνο σχολίων από διάφορους δημιουργούς, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών φωνής, και πολλά νέα "χαμένα επίπεδα" που θα σας επιτρέψουν να παίξετε μέσα από τμήματα που είχαν αφαιρεθεί από την αρχική έκδοση του Part II.

Ένα επίπεδο πρόκλησης speedrun, αυξημένη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, επιπλέον δέρματα για διάφορους χαρακτήρες και εκτεταμένο παίξιμο κιθάρας θα διευρύνουν τις επιλογές ήχου και θα σας επιτρέψουν να διοργανώνετε αυτοσχέδιες μίνι συναυλίες σε διάφορα μέρη.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου. Μια πιο ακριβή έκδοση The Last of Us Part II Remastered W.L.F. Edition θα περιλαμβάνει ένα εξώφυλλο SteelBook, τέσσερις καρφίτσες από σμάλτο, ένα patch ρούχων και απτές αναπαραγωγές 47 εμπορικών καρτών από το παιχνίδι. Οι υπάρχοντες κάτοχοι του PS4 Part II μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν στην ψηφιακή έκδοση του Remastered για 10€.


Δες τα όλα