Το Ultimate Sackboy έρχεται σε Android και iOS στις 21 Φεβρουαρίου

Το Ultimate Sackboy έρχεται σε Android και iOS στις 21 Φεβρουαρίου

SHARE IT

19 Ιανουαρίου 2023

Η Sony επιστρέφει και πάλι στον Sackboy, το αστέρι της σειράς παιχνιδιών LittleBigPlanet, αλλά αυτή τη φορά στοχεύει στις mobile συσκευές με ένα νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS στις 21 Φεβρουαρίου 2023.

Πρόκειται για το Ultimate Sackboy, ένα 3D runner game με φιλοσοφία παρόμοια αυτής του Sonic Dash, που θα βάλει τους gamers στον αγώνα για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των…Ultimate Games. Στην πορεία θα πρέπει να γλυστρίσουν, να πηδήξουν και να αποφύγουν τα εμπόδια και τους κλασικούς εχθρούς από τα προηγούμενα παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Sackboy και φυσικά να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας απέναντι σε παίκτες από όλο τον κόσμο. Το Ultimate Sackboy θα διατίθεται δωρεάν, αλλά θα υπάρχει πληθώρα in-app επιλογών για διάφορα cosmetics, νομίσματα, έξτρα ικανότητες κλπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που βλέπουμε τον Sackboy σε mobile game. Είχε προηγηθεί το 2014 το Run, Sackboy! Run! που μεταφέρθηκε και στο PS Vita την επόμενη χρονιά. Η Sony, πάντως, δίνει πλέον πολύ μεγάλη βαρύτητα στην επέκταση των δικών της franchises σε άλλες πλατφόρμες πέραν του PlayStation, είτε στον χώρο του mobile, είτε φέρνοντας αποκλειστικά της παιχνιδοκονσόλας της στα Windows PCs.

Ειδικά για τον mobile χώρο, η εταιρεία έχει προσλάβει από τον Ιούλιο του 2021 τον Nicola Sebastiani ως επικεφαλής του mobile τμήματος του PlayStation, ο οποίος ήταν στο παρελθόν ο επικεφαλής περιεχομένου για την εξαιρετικά επιτυχημένη συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade.

Δες τα όλα