Το Waze θα εμφανίζει σύντομα πληροφορίες για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Το Waze θα εμφανίζει σύντομα πληροφορίες για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

SHARE IT

16 Μαρτίου 2023

Ο εντοπισμός σταθμού φόρτισης για το ηλεκτρικό όχημα σου θα γίνει σύντομα πολύ πιο εύκολος. Ξεκινώντας από σήμερα θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη η νέα λειτουργία στην υπηρεσία Waze που θα επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν τον τύπο του ηλεκτρικού οχήματος και της πρίζας του στην ομώνυμη εφαρμογή, έτσι ώστε να βρίσκουν εύκολα τους συμβατούς σταθμούς φόρτισης στον δρόμο τους.

Είναι συχνό το φαινόμενο οι πληροφορίες που αφορούν τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων να είναι παρωχημένες ή αναξιόπιστες, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να φτάνουν σε αυτούς μόνο για να διαπιστώσουν πως δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Με την προσθήκη της νέας λειτουργίας στον χάρτη της εφαρμογής Waze, οι χρήστες θα μπορούν να επωφεληθούν από τις αναφορές που θα αφήνουν άλλοι χρήστες της εφαρμογής σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης.

Ως μία υπηρεσία που βασίζεται πολύ στη συνεργατικότητα των χρηστών, το Waze θα εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τις αναφορές και τα σχόλια των χρηστών για τους σταθμούς φόρτισης, καθιστώντας την όλη η διαδικασία σημαντικά πιο χρήσιμη, γρήγορη και εύκολη για όλους τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εφαρμογή Waze ανήκει στη Google, επομένως, δεν θα προκαλούσε μεγάλη εντύπωση αν το συγκεκριμένο λανσάρισμα αποτελεί μια μεγάλη δοκιμή για να προστεθεί ένα αντίστοιχο εργαλείο και στην σαφέστατα πιο δημοφιλή υπηρεσία Google Maps στο κοντινό μέλλον.

Δες τα όλα