Το WhatsApp εισάγει Chat Filters για την εύκολη εύρεση μηνυμάτων

Το WhatsApp εισάγει Chat Filters για την εύκολη εύρεση μηνυμάτων

SHARE IT

18 Απριλίου 2024

Οποιαδήποτε εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη στη χρήση. Όχι μόνο οι μεμονωμένες συνομιλίες συσσωρεύονται καθημερινά σε πολλές πλατφόρμες. Είμαστε επίσης μέρος κοινοτήτων και ομάδων. Επιπλέον, είναι δύσκολο να αφήσετε πίσω σας τις ομάδες εργασίας και την οικογένειά σας.

Το WhatsApp, το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα συνομιλίας παγκοσμίως, είναι ζωτικής σημασίας για όλα αυτά. Το WhatsApp προσφέρει μια πληθώρα επιλογών συνομιλίας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, των ομάδων και των ιδιωτικών συνομιλιών. Η εύρεση των συζητήσεων που πραγματικά σας ενδιαφέρουν μπορεί να γίνει πιο δύσκολη ως αποτέλεσμα.

Η νέα λειτουργία Chat Filter της Meta είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες iPhone και Android, αντιμετωπίζοντας αυτά τα ζητήματα. Θα παρατηρήσετε γρήγορα τα φίλτρα στο επάνω μέρος της εφαρμογής και θα μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις σημαντικές σας συνομιλίες.

Το εργαλείο Chat Filter θα είναι αναγνωρίσιμο σε όποιον χρησιμοποιεί μια παρόμοια μέθοδο για την πλοήγηση στο email του. Όπως απεικονίζεται στην παραπάνω εικόνα, τα εισερχόμενα του WhatsApp θα εμφανίζουν αρχικά τρεις καρτέλες στην κορυφή. Αυτές περιλαμβάνουν τις επιλογές "All", "Unread" και "Groups". Η Meta τις εξηγεί ως εξής:

  • All: Η προεπιλεγμένη προβολή όλων των μηνυμάτων σας.
  • Unread: Ιδανική για όταν θέλετε να δείτε ποιες συνομιλίες πρέπει να προλάβετε ή να απαντήσετε. Εμφανίζει τα μηνύματα που είτε έχουν επισημανθεί από εσάς ως μη αναγνωσμένα είτε δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα, ώστε να μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στις απαντήσεις σας.
  • Groups (Ομάδες): Τώρα όλες οι ομαδικές συνομιλίες σας θα είναι οργανωμένες σε ένα μέρος, διευκολύνοντας την εύρεση των αγαπημένων σας,είτε πρόκειται για την εβδομαδιαία συζήτηση για το οικογενειακό δείπνο είτε για τον προγραμματισμό των επόμενων διακοπών σας. Αυτή η πολύ ζητούμενη λειτουργία θα εμφανίζει επίσης τις υποομάδες των Κοινοτήτων.


Όπως μπορείτε να δείτε, τα WhatsApp Communities θα εμφανίζονται ως υποομάδες μέσα στην ενότητα Groups (Ομάδες). Αυτή είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να αρχίσετε να οργανώνετε τα μηνύματα και να βγάζετε νόημα στις συζητήσεις σας στο WhatsApp. Η δυνατότητα διαχωρισμού των ομάδων από τις κανονικές συζητήσεις μπορεί να είναι η πιο χρήσιμη πτυχή του νέου εργαλείου Chat Filters.

Η Meta αναφέρει στη ανακοίνωση της ότι θα ξεκινήσει με αυτά τα τρία φίλτρα. Ίσως περισσότερα φίλτρα συνομιλίας να γίνουν προσβάσιμα στο μέλλον.

Εν τω μεταξύ, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να είναι διαθέσιμα τα Chat Filters στην περιοχή σας. Σύμφωνα με τη Meta, τα φίλτρα άρχισαν να διατίθενται την Τρίτη και θα είναι διαθέσιμα σε όλους τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό υποδηλώνει ότι τόσο οι εφαρμογές iPhone όσο και οι εφαρμογές Android θα λάβουν τα Chat Filters.

    Δες τα όλα