Το WhatsApp προσθέτει το Companion Mode στις συσκευές iOS

Το WhatsApp προσθέτει το Companion Mode στις συσκευές iOS

SHARE IT

30 Μαΐου 2023

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχαμε την ανακοίνωση της Meta ότι θα επιτρέψει την χρήση του WhatsApp με τον ίδιο λογαριασμό σε περισσότερα από 1 smartphones, κάτι που έγινε πράξη πριν από μερικές εβδομάδες για τα Android smartphones μέσω του Companion mode.

Η αντίστοιχη δυνατότητα δίνεται τώρα και στους χρήστες συσκευών iOS, οι οποίοι μπορούν πλέον να συνδέσουν τον ίδιο λογαριασμό WhatsApp σε έως 4 διαφορετικές συσκευές προκειμένου να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και να βλέπουν συγχρονισμένες όλες τις συνομιλίες τους ανεξάρτητα από ποια συσκευή χρησιμοποιούν τη δεδομένη στιγμή. Όλα τα μηνύματα και οι συνομιλίες προστατεύονται από end-to-end κρυπτογράφηση, όμως τα status updates εμφανίζονται μόνο στην συσκευή που έχει δηλωθεί ως κύρια.

Το Companion Mode του WhatsApp για συσκευές iOS εμφανίστηκε στην έκδοση 23.10.76 για ορισμένους χρήστες, ωστόσο, το λανσάρισμα γίνεται σταδιακά και ενδεχομένως θα χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να δείτε την επιλογή στις δικές σας συσκευές. Μόλις γίνει διαθέσιμη, η διαδικασία σύνδεσης του ίδιου λογαριασμού σε έως 4 iPhone μπορεί να γίνει πάρα πολύ εύκολα σαρώνοντας το σχετικό QR code από την κύρια συσκευή με το άλλο iPhone.

Δες τα όλα