Το WhatsApp εισάγει νέες επιλογές μορφοποίησης

Το WhatsApp εισάγει νέες επιλογές μορφοποίησης

SHARE IT

23 Φεβρουαρίου 2024

Το WhatsApp αποκτά από σήμερα πρόσθετες επιλογές μορφοποίησης κειμένου για να βελτιώσει την εμπειρία της συνομιλίας σας. Πριν από τώρα, μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έντονη, πλάγια, διαγραμμισμένη και μονοδιάστατη γραφή.

Ωστόσο, οι βελτιώσεις ανοίγουν έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων, αφού οι λίστες με κουκκίδες, οι αριθμημένες λίστες, τα εισαγωγικά σε τετράγωνο και η μορφοποίηση γραμμικού κώδικα είναι πλέον προσβάσιμες σε Android, iOS, Web και Mac. Αυτά βρίσκονταν προηγουμένως υπό δοκιμή.

Το γράφημα εξηγεί με σαφήνεια τι είναι καινούργιο (τα τέσσερα πρώτα με πράσινο φόντο) και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές μορφοποίησης. Όπως μπορείτε να δείτε, όλες είναι αρκετά εύκολο να τις καλέσετε όταν χρειάζεται.

Για να δημιουργήσετε μια λίστα με κουκκίδες, απλώς εισάγετε το σύμβολο "-" πριν από το κείμενό σας, ακολουθούμενο από ένα κενό, και στη συνέχεια ξεπλύνετε και επαναλάβετε για να προσθέσετε περαιτέρω στοιχεία στη λίστα. Το ίδιο ισχύει και για τις αριθμημένες λίστες, με τη διαφορά ότι προσθέτετε τον αριθμό ακολουθούμενο από μια τελεία και ένα διάστημα - για παράδειγμα, "1". Στη συνέχεια, "2. ", και ούτω καθεξής.

Για να χρησιμοποιήσετε εισαγωγικά σε τετράγωνο, απλώς πληκτρολογήστε το σύμβολο ">" ακολουθούμενο από ένα κενό διάστημα, και ό,τι ακολουθεί θα είναι εισαγωγικά σε τετράγωνο. Τέλος, για να εισαγάγετε inline κώδικα, απλά περικλείστε το κείμενο με "'" - "εδώ είναι ένα παράδειγμα".

Δες τα όλα