Το WhatsApp θα σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε έως και τρία μηνύματα σε συνομιλίες

Το WhatsApp θα σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε έως και τρία μηνύματα σε συνομιλίες

SHARE IT

22 Μαρτίου 2024

Το WhatsApp ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να καρφιτσώνουν έως και τρία μηνύματα σε μια συνομιλία για να τα κάνουν εύκολα προσβάσιμα. Μέχρι τώρα, οι χρήστες μπορούσαν να καρφιτσώσουν μόνο ένα μήνυμα στην κορυφή μιας συνομιλίας με μια επαφή ή ομάδα.

Τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της WhatsApp Will Cathcart αποκάλυψαν τη λειτουργία στα δικά τους κανάλια WhatsApp. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η εφαρμογή συνομιλίας εισήγαγε τη δυνατότητα καρφιτσώματος μηνυμάτων τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές συζητήσεις.

Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώσουν οποιαδήποτε μορφή μηνύματος, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου, των φωτογραφιών και των δημοσκοπήσεων. Τα καρφιτσωμένα μηνύματα μπορεί να είναι αρκετά ωφέλιμα για την ταχεία ανάκτηση πληροφοριών, όπως η διεύθυνση ενός φίλου ή η τοποθεσία μιας εκδρομής που έχει προγραμματιστεί με την ομάδα σας.

Για να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα πάνω σε αυτό και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Καρφίτσωμα" από το χώρο. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε πόσο καιρό θα παραμείνει το μήνυμα καρφιτσωμένο - 24 ώρες, 7 ημέρες (η προεπιλογή) ή 30 ημέρες. Αυτό σας επιτρέπει να διαγράφετε τα καρφιτσωμένα μηνύματα εάν οι πληροφορίες καθίστανται άσχετες σε ορισμένες ημέρες.

Ωστόσο, δεν υπάρχει δυνατότητα να διατηρήσετε ένα μήνυμα ή μια διεύθυνση καρφιτσωμένη επ' αόριστον. Έτσι, θα πρέπει να επανατοποθετήσετε το μήνυμα αυτό μετά από 30 ημέρες. Η μόνη εναλλακτική λύση είναι να "επισημάνετε" ένα μήνυμα και στη συνέχεια να το ανακτήσετε από το μενού πληροφοριών επαφής.

Δες τα όλα