Βοήθεια & Υποστήριξη

Γράψε μια ερώτηση ή ψάξε στις κατηγορίες

Kαλωσόρισες στην Primetel

Περισσότερα

Λογαριασμοί και πληρωμές

Περισσότερα

Κινητή

Περισσότερα

TV

Περισσότερα

Internet

Περισσότερα

Σταθερό τηλέφωνο

Περισσότερα

Όλα για την eSIM


Τι είναι η eSIM;

Η eSIM («e» από τη λέξη embedded = ενσωματωμένο) είναι ένας νέος τύπος SIM κάρτας η οποία είναι ενσωματωμένη στην eSIM συμβατή συσκευή (π.χ. Κινητό Τηλέφωνο, Τablet, Smartwatch κ.α.). Αρχικά είναι κενή και δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα δεδομένα πρόσβασης στο δίκτυο.

Πως μπορώ να πάρω μια eSIM;

Για να προμηθευτείς μία νέα eSIM ή να αντικαταστήσεις την υφιστάμενη φυσική σου κάρτα απλά επισκέψου ένα από τα καταστήματα Primetel.   Η ενεργοποίηση της eSIM γίνεται απλά με την σάρωση ενός κωδικού QR.

Ποιες είναι οι eSIM συμβατές συσκευές;

iPhone

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Mini
iPhone 12
iPhone SE 2020
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XR
iPhone XS Max
iPhone XS

Samsung

Galaxy S21 Ultra
Galaxy S21+
Galaxy S21
Galaxy Note20
Galaxy S20 Ultra
Galaxy S20+
Galaxy S20

Huawei

P40 Pro

Μπορώ να έχω πάνω από μία eSIM στη συσκευή μου;

Στην κάθε συσκευή μπορούν να υπάρχουν περισσότερα από ένα eSIM προφίλ. Ο αριθμός των ενεργών όμως, διαφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής για ενεργά eSIM profiles, (συνήθως ένα ή δυο).

Μπορώ να αλλάξω eSIM από συσκευή σε συσκευή;

Η αλλαγή eSIM από συσκευή σε συσκευή, ή η εγκατάσταση, διαγραφή και εκ νέου εγκατάσταση στην ίδια συσκευή δεν υποστηρίζεται. Εάν θέλεις να επανεγκαταστάσεις ένα eSIM προφίλ, θα πρέπει να επισκεφθείς ένα κατάστημα Primetel, προκειμένου να προμηθευτείς τον κωδικό QR που θα χρειαστείς για να το εγκαταστήσεις. Η ανάκτηση διαγραμμένου προφίλ eSIM δεν είναι δυνατή.

Μπορώ να διατηρήσω την παλιά μου φυσική SIM ως Back Up;

Με την ενεργοποίηση μίας eSIM, η παλιά κάρτα SIM απενεργοποιείται αυτόματα.

 eSIM σε περιαγωγή

eSIM σου δουλεύει στο εξωτερικό!


Στις ακόλουθες χώρες η eSIM δεν είναι διαθέσιμη: Περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εκτός αποτελεσματικού ελέγχου της Κυβέρνησης, Τουρκία, Ιαπωνία, Γκαμπόν, Κολομβία, Ναμίμπια, Χιλή, Ανδόρα, Δημοκρατία του Κονγκό, Μπουτάν, Βολιβία, Μπουρκίνα Φάσο, Μπουρούντι, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Εκουαδόρ, Φίτζι, Ναουρού, Γκουάμ, Γουινέα-Μπισάου, Μαλάουι, Μαυριτανία, Παπούα Νέα Γουινέα, Δημοκρατία της Ρουάντα, Τριστάν ντα Κούνια, Σαμόα, Σάο Τομέ και Πρίνσιπε, Σομαλία, Νότιο Σουδάν, Βανουάτου, Βενεζουέλα, Μαγιότ.