Όροι και Προϋποθέσεις Προσφορών

200 λεπτά προς 44 Διεθνείς Προορισμούς - Όροι & Προϋποθέσεις

  • Τo πακέτo διεθνών κλήσεων, 200 λεπτά προς 44 Διεθνείς Προορισμούς (το “Πακέτο”) είναι διαθέσιμο μόνο σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές των προγραμμάτων κινητής Mobile Basic, Smart Basic, Unlimited, GIGA Smart και GIGA Unlimited ως επιπρόσθετη υπηρεσία (add-on).
  • Τα λεπτά ομιλίας του Πακέτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας για διεθνείς κλήσεις σε κινητά ή/και σταθερά τηλέφωνα 44 Διεθνών Προορισμών που αναφέρονται στο https://primetel.com.cy/giga-smart-mobile-plans-el. Η λίστα των προορισμών μπορεί να υπόκειται σε αλλαγές από καιρό σε καιρό. Διευκρινίζεται ότι οι διεθνείς κλήσεις προς οποιαδήποτε υπερτιμημένη υπηρεσία και/ή ειδικές υπηρεσίες και/ή υπερτιμημένους αριθμούς και/ή ειδικούς αριθμούς και/ή βιντεοκλήσεις και/ή τηλεομοιότυπο (φαξ) και/ή κλήσεις data δεν περιλαμβάνονται στο Πακέτο.
  • Το Πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί ή/ και να απενεργοποιηθεί μέσω γραπτού μηνύματος (SMS), στέλνοντας “200EU ON” στο 8133 για ενεργοποίηση και “200EU OFF” για απενεργοποίηση. Διευκρινίζεται ότι μετά την πρώτη ενεργοποίηση του Πακέτου, το Πακέτο θα ανανεώνεται αυτόματα.
  • Το Πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά μηνιαίως και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα διεθνών κλήσεων.
  • Οι μηνιαίες χρεώσεις του Πακέτου θα είναι σε ισχύ για όσο χρονικό διάστημα η επιπρόσθετη υπηρεσία παραμένει ενεργή στο πλάνο του συνδρομητή (δηλαδή μέχρι ο συνδρομητής να προβεί σε απενεργοποίηση της, σύμφωνα με τους παρόντες όρους) και θα χρεώνεται στον μηνιαίο λογαριασμό του συνδρομητή. Για το μήνα ενεργοποίησης, η μηνιαία χρέωση θα ισχύει αναλογικά από την ημερομηνία ενεργοποίησης .
  • Η μονάδα χρέωσης είναι ανά λεπτό. Μετά από την εξάντληση όλων των λεπτών ομιλίας του Πακέτου, θα ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις διεθνών κλήσεων για σταθερή και κινητή τηλεφωνία της αντίστοιχης χώρας .
  • Οποιαδήποτε αχρησιμοποίητα λεπτά ομιλίας εντός της μηνιαίας περιόδου χρέωσης δεν μπορούν να μεταφερθούν στον επόμενο μήνα.Ο συνδρομητής μπορεί να ενημερωνεται για τα εναπομείναντα λεπτά ομιλίας του Πακέτου μέσω της εφαρμογής Mobile app .

Οι πιο πάνω όροι και προϋποθέσεις ισχύουν επιπρόσθετα από τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις παροχής των υπηρεσιών της Primetel και τους ειδικούς όρους και προϋποθέσεις των Unlimited και GIGA προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας.