Όροι και Προϋποθέσεις Προσφορών

Παράταση-Χριστουγεννιάτικη προσφορά 2020

 “Παράταση-Χριστουγεννιάτικη προσφορά 2020”

Όροι και Προϋποθέσεις

 1. H Χριστουγεννιάτικη προσφορά κινητής τηλεφωνίας “Παράταση-Xmas Offer 2020-” της PrimeTel PLC (στο εξής «Primetel») ισχύει από 8/03/2021 έως τις 31/003/2021, με 24μηνη δέσμευση συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας (στο εξής η «Προσφορά»).
 2. Οι συνδρομητές που θα λάβουν την Προσφορά θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν με:
 3. (I)Η Προσφορά “Παράταση-Xmas Offer 2020” με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο ανάλογα με το GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα που έχουν επιλέξει απευθύνεται αποκλειστικά σε:
  • Νέους συνδρομητές που θα μεταφέρουν υφιστάμενο ενεργό αριθμό κινητής τηλεφωνίας (συμβολαίου ή καρτοκινητής) σε οποιοδήποτε GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα Κινητής Τηλεφωνίας της Primetel με 24μηνη δέσμευση συμβολαίου, εφόσον υπογράψουν το συμβόλαιό τους σε κατάστημα της Primetel ή κάνουν την αίτησή τους online (μέσα από την εφαρμογή My Primetel App ή την ιστοσελίδα της Primetel: primetel.com.cy)
 4. Νέους συνδρομητές που θα εγγραφούν με νέο αριθμό σε οποιοδήποτε GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα Κινητής Τηλεφωνίας της Primetel με 24μηνη δέσμευση συμβολαίου, εφόσον υπογράψουν το συμβόλαιό τους σε κατάστημα της Primetel ή κάνουν την αίτησή τους online (μέσα από την εφαρμογή My Primetel App ή την ιστοσελίδα της Primetel: primetel.com.cy)
 5. Υφιστάμενους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της Primetel, εφόσον έχει λήξει η Αρχική Διάρκεια του υφιστάμενου συμβολαίου τους, οι οποίοι δεν επωφελούνται ήδη από κάποια προσφορά της Primetel και θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους σε οποιοδήποτε από τα GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Προγράμματα της Primetel, με 24μηνη δέσμευση.
 6. (II) Διευκρινίζεται ότι, οι Νέοι συνδρομητές των κατηγοριών 3.α. και 3.β. που θα κάνουν την αίτησή τους online μέσα από την εφαρμογή My Primetel App ή την ιστοσελίδα της Primetel primetel.com.cy θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν, μεταξύ άλλων, με Ακουστικά ASUS TUF H3 Gaming αξίας €89,00, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που θα επιλέξει η PrimeTel (στο εξής η «Συσκευή»), βάσει διαθεσιμότητας, υπό την προϋπόθεση του μη προώρου τερματισμού της σύμβασης και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι παραπάνω συσκευές, δεν είναι διαθέσιμες με την επιλογή του Προγράμματος Κινητής GIGA SMART S. Η Primetel θα αποστέλλει στον Συνδρομητή τη Συσκευή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, μαζί με την κάρτα SIM και το αντίγραφο του συμβολαίου του. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής με δική του υπαιτιότητα δεν παραλάβει τη Συσκευή στην περίοδο των 60 ημερολογιακών ημερών, χάνει το δικαίωμα απόκτησής της.
 7. (Ι) Η προσφορά “Παράταση-Xmas Offer 2020” με επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο ανάλογα με το GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα που έχουν επιλέξει απευθύνεται αποκλειστικά σε:
  • Νέους συνδρομητές που θα μεταφέρουν υφιστάμενο ενεργό αριθμό συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας σε οποιοδήποτε GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα Κινητής Τηλεφωνίας της Primetel με 24μηνη δέσμευση συμβολαίου, εφόσον υπογράψουν το συμβόλαιό τους σε κατάστημα της Primetel ή online (μέσα από την ιστοσελίδα της Primetel primetel.com.cy)
 8. Υφιστάμενους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της Primetel, εφόσον έχει λήξει η Αρχική Διάρκεια του υφιστάμενου συμβολαίου τους, οι οποίοι δεν επωφελούνται ήδη από κάποια προσφορά της Primetel και θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους σε οποιοδήποτε από τα GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Προγράμματα της Primetel, με 24μηνη δέσμευση.
 9. (II) Διευκρινίζεται ότι, οι Νέοι συνδρομητές της κατηγορίας 4.α. που θα κάνουν την αίτησή τους online μέσα από την ιστοσελίδα της Primetel: primetel.com.cy θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν, μεταξύ άλλων, με Ακουστικά ASUS TUF H3 Gaming αξίας €89,00 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που θα επιλέξει η PrimeTel (στο εξής η «Συσκευή») βάσει διαθεσιμότητας,  υπό την προϋπόθεση του μη προώρου τερματισμού της σύμβασης και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι παραπάνω συσκευές, δεν είναι διαθέσιμες με την επιλογή του Προγράμματος Κινητής GIGA SMART S. Η Primetel θα αποστέλλει στον Συνδρομητή τη Συσκευή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, μαζί με την κάρτα SIM και το αντίγραφο του συμβολαίου του. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής με δική του υπαιτιότητα δεν παραλάβει τη Συσκευή στην περίοδο των 60 ημερολογιακών ημερών, χάνει το δικαίωμα απόκτησής της.
 10. Διευκρινίζεται ότι οι συνδρομητές που κάνουν την αίτηση τους online,  στα GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας, εξαιρουμένου του Προγράμματος Κινητής GIGA SMART S, είτε με έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο είτε με επιδότηση συσκευής, ανεξάρτητα αν προβούν σε περισσότερες από μια παραγγελίες online, μπορούν να επωφεληθούν με Ακουστικά ASUS TUF H3 Gaming αξίας €89,00 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που θα επιλέξει η PrimeTel βάσει διαθεσιμότητας (στο εξής η «Συσκευή»), μόνο μία φορά.
 11. Διευκρινίζεται ότι για τη δεύτερη ή κάθε επιπλέον εγγραφή στα ανωτέρω GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Προγράμματα Κινητής Τηλεφωνίας, ο συνδρομητής μπορεί να επωφεληθεί με έκπτωση στο μηναίο πάγιο ανάλογα με το GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα που θα επιλέξει. Εάν ο συνδρομητής επωφελήθηκε με επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο κατά την πρώτη συνδρομή δεν μπορεί να επωφεληθεί δεύτερη φορά με επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο.
 12. Διευκρινίζεται ότι οι συνδρομητές που θα επιλέξουν την Προσφορά με επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο θα κληθούν να παραλάβουν τη συσκευή, μετά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τους, με την επίδειξη της ταυτότητας τους στο κατάστημα της Primetel που υπέγραψαν το Συμβόλαιο τους. Οι συνδρομητές που θα επιλέξουν την Προσφορά με επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο online, μέσα από την ιστοσελίδα της Primetel primetel.com.cy, θα παραλάβουν τη συσκευή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, μετά την ενεργοποίηση των υπηρεσιών τους.

α. έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, ανάλογα με το GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED  Πρόγραμμα που έχουν επιλέξει για όλη τη διάρκεια του Συμβολαίου,  

   είτε με,

β. επιδότηση συσκευής και έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, ανάλογα με το GIGA SMART ή GIGA UNLIMITED Πρόγραμμα που έχουν επιλέξει για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου, δηλαδή για 24 μήνες.

 1. Διευκρινίζεται ότι η Προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Primetel αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα και το αξιόχρεο του συνδρομητή πριν την υπογραφή οποιουδήποτε συμβολαίου και σε περίπτωση που δεν κριθεί ικανοποιητική, ο συνδρομητής δεν θα μπορεί να επωφεληθεί από την παρούσα Προσφορά.
 2. Η Προσφορά δεν συμπεριλαμβάνει οποιεσδήποτε εφάπαξ χρεώσεις ή/και μηνιαίες χρεώσεις προκύψουν από χρήση, ή/και επιπρόσθετες αναβαθμίσεις που πιθανόν να επιλέξει ο συνδρομητής.
 3. Για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με το σχετικό κόστος ενεργοποίησης ή/και εγγραφής όπως αυτό είναι αναρτημένο στον δημοσιευμένο τιμοκατάλογο της Primetel. 
 4. Η Προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τρέχουσες προσφορές Κινητής Τηλεφωνίας της Primetel, παρά μόνο με την προσφορά «Alcatel 1SE 4GB».Σε αυτή την περίπτωση, ισχύουν επιπρόσθετα οι όροι που βρίσκονται αναρτημένοι στον ακόλουθο σύνδεσμο:
 5. «Alcatel 1SE 4G» https://primetel.com.cy/alcatel-1se-4g-oroi-proypotheseis

Ρητά διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που ο  συνδρομητής κάνει την αίτηση του online δεν μπορεί να επωφεληθεί ταυτόχρονα με τις πιο πάνω δύο προσφορές και με τα Ακουστικά ASUS TUF H3 Gaming, βάσει του άρθρου 3 (ΙΙ).

H Προσφορά μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τρέχουσες προσφορές Home Internet ή/και Τηλεόρασης.

 1. Με τη λήξη της διάρκειας του συμβολαίου είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, ισχύουν οι κανονικές χρεώσεις των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας που έχει εγγραφεί ο συνδρομητής σύμφωνα με τον εκάστοτε δημοσιευμένο τιμοκατάλογο της Primetel.
 2. Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Παροχής Υπηρεσιών PrimeΤel («ΓΟΠ»), καθώς και οι Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις που διέπουν τα GIGA SMART και GIGA UNLIMITED Προγράμματα της Primetel («ΕΟΠ GIGA SMART και GIGA UNLIMITED Προγραμμάτων»). Σε περίπτωση αντίφασης και/ή διαφοράς μεταξύ των ΓΟΠ και/ή των ΕΟΠ GIGA SMART και GIGA UNLIMITED Προγραμμάτων και των παρόντων όρων, θα υπερισχύουν οι πρόνοιες των παρόντων όρων.
 3. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού της Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών, πριν την πάροδο των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, εφαρμόζεται η Πολιτική Πρόωρου Τερματισμού Συμφωνίας Παροχής Υπηρεσιών της Primetel, και ο συνδρομητής οφείλει να καταβάλει μεταξύ άλλων αναλογικά και την εναπομείνασα αξία οποιουδήποτε ποσού με το οποίο ο Συνδρομητής έχει επιδοτηθεί από την Primetel με επιδότηση συσκευής. Τα εν λόγω ποσά υπολογίζονται αναλογικά με το εναπομείναν χρονικό διάστημα έως τη λήξη της Συμφωνίας και τη συνολική διάρκεια της Συμφωνίας.
 4. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 133.